Dagretreat Momenten voor Vrouwen

Heb je altijd al eens paardencoaching en ademwerk willen doen? Dat kan bij ons ook nog eens samen op deze prachtige en unieke dagretreat "Momenten voor Vrouwen"

 

Tijdens deze dag gaan we in de ochtend aan de slag met ademwerk. Ramona begeleidt het ademwerk vakkundig en met veel persoonlijke aandacht. Na een korte geleidde meditatie maak je een verbonden ademreis. Verbonden ademhaling is een vorm van ademhalen waarbij de in- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. Onderdrukte emoties, gevoelens en blokkades komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte komt om ze te verwerken en los te laten. Op deze manier kom je weer in contact met jezelf. Bij de verbonden ademreis lig je op een matras in een fijne, sfeervolle ruimte. 

Na een heerlijke lunch word je gecoacht door Linda met behulp van de paarden. Daar mag jij gaan werken met het paard aan jouw persoonlijke doelen. Deze doelen hoef je niet vooraf al te weten, daar word je in begeleid. Doordat jij ervaringsgericht kunt leren met het paard, ontdek jij wat je mag doen of laten om bij jouw oplossingen te komen. De basis van de coaching is het contact tussen jou en het paard en jullie ervaring.

Deze dag ga je nooit meer vergeten. Je maakte een prachtige sprong in je persoonlijke ontwikkeling op een sfeervolle en relaxte kleinschalige locatie in de natuur. De coaches staan garant voor een warm welkom met alles wat er van jou mag zijn. Neem jij deze Momenten voor jezelf? Wat ons betreft is persoonlijke groei het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven!

 

Programma:

10.00-10.30 Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Korte voorstelronde en uitleg dagprogramma 

10.30- 12.30 Start met een korte geleide meditatie met aansluitende een verbonden ademreis

12.30- 13.15  Super lekkere lunch in samenwerking met lokale horeca

13.15- 14.45  Coaching met behulp van de paarden 

14.45- 15.30 Visionboard maken 

15.30- 16.00 Afsluiting en einde dagretreat 

 

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 6 deelnemers per dag

 

Data Dagretreat:

- Zaterdag 10 juni 2023 (nog 2 plekken vrij) 

- Zondag 25 juni 2023 (nog 4 plekken vrij) 

 

Kosten: 169 euro

Voor zakelijke facturen wordt 21% BTW gerekend. 

 

Aanmelden kan onder de foto onderaan deze pagina 

Dagretreat: Momenten voor Vrouwen