Home » Olie

Olie

Ontspanning & welbevinden met de essentiële oliën van Young Living, voor jou en je gezin!

Een heerlijke geur van “welkom”, “ontspanning” en “thuis” in je huis creëren is echt zo het voordeel van de diffuser! Een absolute plus is, dat je met deze therapeutische oliën je stemming, energie en gezondheid kunt aanpakken. En niet alleen die van jezelf, ook van je gezinsleden. Dat is toch heel fijn! Dat er meer rust in je gezin ontstaat, er minder boosheid is, je makkelijker kunt ontspannen of je vrolijker gaat voelen, het slapen verbeterd en je jullie algehele welbevinden kunt verbeteren. De oliën hebben een positieve werking op emoties. Ongelooflijk toch?

Wil jij dit ook ervaren? Lees dan zeker verder.

Wil jij:

 • Wil je ook graag rust in je gezin?
 • Zelf makkelijker kunnen ontspannen?
 • Ben je toe aan een fijne sfeer in huis?
 • Meer ontspanning en gezelligheid?
 • Makkelijker kunnen ontspannen in de slaapkamer?
 • Beter slapen?
 • Wil je je kind iets kunnen bieden tijdens (of in de aanloop naar) een woedeaanval?
 • Minder last van prikkels voor jou en of je kind?
 • Wil je graag je eigen wellnessbox?
 • Grip op hormonen?
 • Eigen blokkades opheffen?
 • Wil je een meukvrije lifestyle?
 • Of gewoon een heerlijke, “cosy sfeer” in huis?
 • En huis- tuin en keuken ongemakken kunnen aanpakken op natuurlijke wijze?
 • Of als kindercoach, kindertherapeut gezinnen iets concreets bieden om mee aan de slag te gaan voor rust en ontspanning in hun gezin?

Lees dan zeker verder voor informatie wat de oliën voor jou kunnen betekenen! Met de Starter Bundel heb je al snel je eigen wellnessbox in huis!

Ik hou van lekkere geurtjes, maar er zijn ook een hoop geurtjes die ik slecht kan verdragen. Van sommige parfum krijg ik hoofdpijn of word ik misselijk. Daarnaast zijn er geurtjes die mij direct met de aandacht naar herinneringen brengen. Wanneer mijn bonusmoeder een specifieke parfum draagt ben ik direct terug in de tijd op wintersport. Daar droeg zij dat geurtje ook en blijkbaar heb ik dat opgeslagen. Wanneer ik vers gebakken brood ruik krijg ik trek en wanneer ik buiten een brandlucht ruik ben ik waakzaam en alert.

Geur doet veel met ons. Hoe geweldig is het dat we dat met deze pure oliën zonder ellende erin zelf kunnen beïnvloeden!

De oliën van Young Living zijn voor mij zo’n mooie manier om in een paar seconden in contact te komen met daar waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ze helpen mij mijn focus te houden, te ontspannen en verhelpen of verminderen lichamelijke klachten. De kracht van geur vind ik zo bijzonder (ons oudste zintuig is zo ontzettend belangrijk voor ons!).

De oliën zijn op talloze manieren helpend en ondersteunend. Ideaal voor jezelf, je gezin, je (huis)dieren: thuis, op reis en op je werk en ja….100% puur!

Samen met Bianca zetten we de oliën ook in tijdens coaching en therapie. Bijzonder om te zien hoe iedereen de olie kiest die bij hen past en het is leuk en helpend om met de kinderen, tijdens onze gesprekjes, iets te maken met de oliën aan de hand van wat zij op dat moment “nodig” hebben. De oliën nemen ze mee naar huis in de vorm van bijvoorbeeld een inhaler, rollerflesje, ruikflesje of klei, waardoor er een directe transfer naar huis is.

Iets wat je heel makkelijk thuis kunt maken en superleuk om te doen! Hou je van wat meer gemak, dan heeft Young Living ook allerlei kant en klare rollers.

Mijn kinderen gebruiken de oliën dagelijks. In hun eigen diffuser, rollerflesje naast hun bed of nemen rollerflesjes mee naar school, naar sport en op vakantie. Zo fijn dat ze, net als ik, ook ondersteuning in deze magische flesjes vinden.

Je kunt de oliën op allerlei manieren in je gezin gebruiken. Naast verstuiven in de diffuser en op je huid aanbrengen, kun je ze o.a. ook gebruiken als schoonmaakmiddel, in de wasmachine en tevens kun je er shampoo van maken, evenals gezichtsolie, muggenspray, deodorant, douchegel en heel veel meer. En…. we hebben heel mooie sieraden waar je de olie op druppelt, waardoor je ze altijd bij je hebt en de geur zijn werk kan doen.

Ik heb meestal geen oliën op voorraad. Wel doe ik maandelijks een bestelling, dus bestel gerust mee! Ook kun je een Starter Bundel via mij bestellen, inclusief een heel fijne diffuser naar keuze.

Ik gun jou en je gezin, inclusief je (huis) dieren: Ontspanning & Welbevinden met Essentiële Oliën! 

 

De Starter Bundel is een absolute aanrader voor iedereen! Voor het bestellen van de starterkit kun je naar beneden scrollen!

Wil je starten met essentiële oliën in je gezin of in je praktijk?

Kijk dan eens naar de inhoud van de gewilde Starter Bundel (de naam zegt eigenlijk al genoeg)

 

 

Starterkit Dewdrop 

Premium Starterkit met Dewdrop diffuser

Starterkit Aria

Premium Starterkit met Dewdrop diffuser

Deze kit kost € 171,52 (incl. BTW, excl. verzendkosten), dat lijkt misschien niet voordelig, maar als je alles in de starter kit los zou kopen zou het bij elkaar meer dan 300 euro kosten.

Uiteindelijk is het ook niet duur, maar is het vooral een grote uitgave in 1 keer.

 

Deze kit kost €278,60 (incl. BTW, excl. verzendkosten)
Een heel bedrag, maar als je de Aria los zou bestellen ben je €244,72 (incl. BTW) kwijt, voor iets meer heb je dus de hele starter kit.

Inhoud is identiek aan de kit met de dewdrop diffuser, het verschil zit in het soort diffuser.

 

 

Vraag je je af, wat je daar dan allemaal voor krijgt?

Lees hieronder wat er allemaal in zit. Het is een feestje om thuis te krijgen!

Tip: als je hem binnen hebt: doe 3 dr. Stress Away en 2 dr. Lavender of Orange in de diffuser en geniet van het uitpakken van je wellnes-box! (tip: vergeet de dubbele bodem niet!)

 
1 x 5 ml Frankincense
1 x 5 ml Lavender
1 x 5 ml Peppermint
1 x 5 ml Peppermint
1 x 5 ml Lemon
1 x 5 ml Purification
1 x 5 ml PanAway
1 x 5 ml DiGize
1 x 5 ml Thieves

1 x 5 ml RC

1 x 5 ml Copaiba
1 x 5 ml Stress Away
1 x 5 ml Orange (Bonus Olie)
 
10 kleine 2ml flesjes (leeg)

kaartjes met informatie over oliën uit de kit

1 x  Aroma Glide roller ball

2 x NingXia Red singles (60ml)

Young Living documentatie

 

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking zodat de Premium Starter Kit altijd leverbaar blijft.

 

Daarnaast ontvang je van mij een Nederlandstalig handboek bij de Dewdrop en Aria kit.

 

Ben je ook zo enthousiast? En ga je, net als wij, de starterkit inzetten voor ontspanning & welbevinden voor jou en je gezin?

Vul dan onderstaand formulier in, dan maak ik de bestelling voor je in orde. Je ontvangt de starterkit met die 12 flesjes en diffuser dan al binnen een paar dagen!

(Ik kon echt niet wachten toen ik mijn kit bestelde, haha) Nog heel even wachten en dan… aan de slag met een positieve en ontspannen sfeer neerzetten in jouw huis.

 

Bestellen starterkit