Wil jij jouw ervaring met All senses paardencoaching delen? Dat kan hieronder! 

Ben je tevreden met het resultaat en wil je dit hier delen voor anderen?

Dat zou geweldig zijn. Alvast hartelijk dank! 

Het is voor mogelijke klanten heel fijn om te lezen wat jouw grootste pijn/klacht was voordat je met de coaching startte, wat de coaching jou gebracht heeft en waarom je een ander zou aanraden om bij mij te komen. 

 

Na het versturen van jouw recensie wordt hij hier binnen 24 uur geplaatst. 

 

Anne-Marie:

De coachingssessie bij Linda heeft me een aantal belangrijke inzichten gegeven. Ik begon voor mezelf met een duidelijke hulpvraag, maar uiteindelijk bleek de bron voor deze vraag helemaal ergens anders te zitten. Erg bijzonder om te ervaren.
Linda is een ervaren coach, dat merk je gelijk. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en geeft je alle ruimte in en voor je eigen proces. Haar warmte en vriendelijkheid maken de omgeving compleet veilig om te ervaren en ontdekken.
De paarden zijn zo lief!
De gebruikte methodiek heb ik als heel verfrissend ervaren.

Dank je wel Linda voor de prachtige ervaring!

Qwenn:

Hoi, ik ben Qwenn, ik ben 16 en heb OCD, hiervoor heb ik naast de therapie bij de GGZ ook coaching van Linda. Deze coaching helpt mij ontspannen en om te gaan met stressvolle momenten. Daarom raad ik deze coaching zeker aan. Het is anders dan "normale" coaching, de paarden en andere dieren maken het voor mij makkelijker om te praten over moeilijke onderwerpen en door de oefeningen leer ik om te gaan met de moeilijkheden in het dagelijkse leven.