Coach en eigenaresse van All Senses PaardenCoaching Linda Bouzidi-Brakhoven. 

Ik ben Linda, ik ben van 1981 en woon samen met mijn man, zoon, dochter, hond en 2 katten. 

Als mens en als coach ben ik hartelijk, enthousiast, humoristisch en open. Daarnaast ben ik nuchter en makkelijk in de omgang. Of het nu een volwassene, een kind of een team is, ik kan makkelijk afstemmen op wat nodig is en straal vertrouwen en acceptatie uit. 

Na mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Hogeschool Leiden, ben ik in 2003 gaan werken in de hulpverlening. Ik heb daar heel wat jaren gewerkt in veel verschillende functies zoals ambulant begeleider, trainer, casemanager en coach. 

Al sinds mijn 22ste had ik de wens om coach te worden. Het leek me mooi om mensen te stimuleren hun eigen keuzes te maken of moeilijke dingen te overwinnen door mijn hulp. Ik vond alleen wel dat ik om als coach te werken eerst zelf meer levenservaring op moest doen.

Begin 2019 ben ik dan eindelijk begonnen mijn wens waar te maken en ik startte met de opleiding HBO coaching aan het NCOI. Het reguliere coachen gaf mij niet genoeg voldoening. 

Het heeft gewoon zo moeten zijn dat ik net op dat moment gevraagd werd door iemand om coachee te zijn in een coachsessie bij haar met behulp van paarden. Dat leek me wel grappig, maar grappig bleek niet de juiste bewoording. Het was ontzettend leerzaam en ik had in jaren niet zoveel nieuwe inzichten opgedaan. Inzichten waar ik vandaag de dag nog steeds profijt van heb.

Nieuwsgierig vroeg ik welke opleiding er bij deze manier van coachen hoorde en dat bleek de opleiding Equine Assisted Coaching aan Educatief Centrum Keulseweg. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik wist dat dit het zou worden en schreef me een dag later in. Inmiddels heb ik level 1 en level 2 afgerond en mag ik mij sinds juli 2022 ook docente noemen aan de Keulseweg. 

Ik ben absoluut van kind af aan een dierenvriend maar ik ben geen typisch "paardenmeisje". Wel leek het mij geweldig het werken met dieren en mensen te combineren en inmiddels kan ik dat vermoeden met heel mijn hart bevestigen, het is fantastisch! 

Ben je nieuwgierig geworden naar wat ik samen met de paarden voor jou zou kunnen betekenen?

Neem gerust (vrijblijvend) contact op via mail, app of facebook messenger. 

Wist je dat je ook  GRATIS telefonisch kennismakingsgesprek kunt boeken? In maximaal 30 minuten vertel ik je over de mogelijkheden en beantwoord ik jouw vragen. 

 

 

Medewerker bij All Senses PaardenCoaching is Beau Bente van Duijvenvoorde.

Ik ben Beau en ik ben van 1999. Naast mij op de foto is mijn paard Black Jack. Black is uit 1998 en we zijn vanaf 2010 samen. Als 10-jarig meisje kreeg ik deze kanjer en samen hebben we al veel meegemaakt. Daarvoor was ik al een echt paardenmeisje en heb dan ook al ruim 15 jaar ervaring met paarden. 

Naast mijn paard heb ik ook 2 lieve honden. 

In 2022 heb ik mijn opleiding PBGZ (Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg) afgerond. Naast mijn werk bij All Senses PaardenCoaching werk ik als persoonlijk begeleider bij 's Heerenloo op een groep met jong-volwassenen met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag. In februari 2023 ben ik gestart met de opleiding Equine Assisted Coaching Level 1 bij Educatief Centrum Keulseweg. 

De liefde voor de zorg en de liefde voor dieren heeft zich samengevoegd in de activiteiten die ik hier op locatie bij All Senses heb ontwikkelt en ook begeleidt. 

Als mens ben ik open, eerlijk, makkelijk in de omgang en ik hou wel van een grapje op zijn tijd. 

 

 

 

 

 

Samenwerkingspartner en Kindertherapeute Bianca Drommel

Ik ben Bianca (1977) en naast (kinder)therapeute en eigenaar van praktijk LenteZon, ben ik de trotse moeder van 2 prachtige opgroeiende kinderen. Samen met mijn man en kinderen zorgen wij voor onze dieren in huis: onze Golden Retriever, een leuke parkiet, een Baardagaam, Vissen en 2 konijnen. Mijn hele leven lang heb ik honden gehad. Wat heb ik altijd genoten van werken en spelen met onze hond(en): gehoorzaamheidstrainingen, jachttrainingen en sport & spel.

Wat vond ik het bijzonder om moeder te mogen worden. Mijn kinderen laten mij zien wat belangrijk is in het leven en laten me zoeken naar de juiste balans. Kinderen brengen zoveel moois, maar ook zorgen en twijfels. Het is belangrijk hen en jezelf als ouder/verzorger in hun kracht te zetten!

Mijn expertise en hart liggen op het gebied van hooggevoeligheid, (enkelvoudig) trauma, rouw en verlies en ziekte binnen het gezin. Ik zet mij graag in, zodat kinderen, jongeren en volwassenen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en in de wereld om hen heen. Ik doe dit werk met veel passie en plezier! Collega’s, familie en cliënten beschrijven mij als een lief, betrokken persoon met een positieve mindset, flexibel, rustig, sensitief en een groot hart voor anderen.

Ik werk inmiddels ruim 20 jaar met kinderen en jongeren binnen een grote instelling voor jeugdhulpverlening. Ik heb op verschillende plekken gewerkt als ouder-kind-gezinsbegeleider, pedagogisch medewerker, SOVA trainer, co-therapeute, ambulant hulpverlener en alweer bijna 15 jaar als speltherapeute voor kinderen met medische gerelateerde problematiek. Naast het werken in een grote instelling heb ik altijd de wens voor een eigen praktijk gehad. Ik wil kinderen/jongeren en hun ouders in een kleinschalige, laagdrempelige setting, dicht bij de natuur en liefst in de energie van dieren ondersteunen en in hun ontwikkeling verder helpen.

Samen werken met dieren én in de energie van dieren is voor mij zo’n verrijking en groot geluk. Het maakt mijn werk nog zoveel mooier. Mens en dier zijn naar mijn idee zo verbonden zijn en dieren zo puur, eerlijk en direct en laten ons zoveel zien door gevoelens te spiegelen. Daarnaast zie en ervaar ik de invloed van dieren op verlagen van ons stressniveau. Alleen al aaien en kijken doet zoveel op lichamelijk en mentaal vlak. Uit onderzoek blijkt dat vriendelijke dieren helpen om het oxytocinesysteem te activeren, dat stress verlagend werkt. Iets doen voor of met een hond of ander dier werkt eveneens motiverend.

Mijn passie en liefde voor essentiële oliën tonen zich ook binnen mijn praktijk. Deze krachtpatsers uit de natuur worden dan ook vaak ondersteunend ingezet.

In mijn eigen praktijk kan ik mijn ideeën en werkwijze uitvoeren op een manier die bij mij past. En dat geeft energie! Gevoelens staan centraal en alles wat en wie daarbij hoort.

Gezinnen mogen in mijn praktijk altijd rekenen op mijn luisterend oor, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid én betrokkenheid. Mijn doel daarbij is dat kinderen en hun opvoeders na een therapietraject weer het gevoel hebben samen verder te kunnen. Daarom bied ik kinderen en jongeren binnen praktijk LenteZon een veilige plek, waar zij zichzelf kunnen zijn en waar zij hun gedachten en gevoelens kunnen uiten. Daarnaast geef ik ouders / opvoeders de ondersteuning die zij nodig hebben en werk ik nauw met hen samen in het belang van hun kind.

Inmiddels heb ik een mooi aanbod binnen mijn praktijk en kan ik dit bieden in een fijne omgeving, dicht bij de natuur. Je leest meer op mijn website. 

All Senses PaardenCoaching

Email: info@allsensespaardencoaching.nl

KVK nummer: 78085594