Reactie plaatsen

Reacties

Bianca V.
2 jaar geleden

Heel erg bedankt voor de fijne coachsessie!
Bizar dat een dier je zo veel duidelijk kan maken. Ik vergeet dit nooit meer. Hele bijzondere ervaring. Dank daarvoor Linda!

Cindy Van Duijvenvoorde
2 jaar geleden

Mijn eerste coaching gehad van Linda zoveel inzicht gekregen om dingen anders aan te gaan pakken. Voor mij een reden om er mee verder te gaan. Bedankt! En voor iedereen die inzichten zoekt een aanrader om op een ontspannen manier met mens en paard bezig te zijn. Linda je bent een topper!

Mirjam
2 jaar geleden

Ik vond het heel waardevol maar ook confronterend. Ik kwam mezelf behoorlijk tegen. Ik heb wel vertrouwen gekregen in dat ik in staat ben te veranderen als ik dat wil. Ik hoef niet over me heen te laten lopen om aardig gevonden te worden.
Dankjewel voor de fijne sessie.
Wat een fijne plek ook trouwens. Ik was dicht bij huis maar het leek wel of ik op vakantie was.

Pieter
2 jaar geleden

Stond sceptisch tegenover deze methode maar gezien de ervaring die ik nu heb ben ik er van overtuigd dat het een fijne manier van coachen is. Ik had niet gedacht dat ik met een zakelijke coachvraag aan de slag kon gaan met paarden.

Corine
2 jaar geleden

Dank voor de sessie met DJ afgelopen dinsdag. Het geeft veel stof tot nadenken. Wat een fijne manier om dingen duidelijk te krijgen!

S. Fiestas Davila
2 jaar geleden

Snel en vriendelijk contact. Vrijblijvende kennismaking, prima uitleg en zelfs een bezoekje aan de paarden. Mooie positieve ervaring en we gaan half juni beginnen. We kijken er naar uit.......