Home » Coaching » Voor PaardenCoaches

Get impressed by your way to success!

Download your own roadmap to a higher level of business

 

 

Lieve collega paardencoach,

Waar ga jij successen behalen in het nieuwe jaar?

We hebben allemaal verschillende opleidingen gedaan en we zijn ook als mens allemaal verschillend van elkaar.

We verbinden ons in de wens om mensen te coachen met behulp van paarden. De verschillen tussen ons maken dat wat voor de een werkt niet voor de ander hoeft te werken en andersom. Het zijn ook juist die verschillen die ons uniek maken en zij vragen dan ook om een eigen weg naar succes. Maar waar ligt jouw weg naar succes?

 

Herken jij jezelf in 1 of meerdere van onderstaande punten?

 • Jij hebt geen idee wat je in het nieuwe jaar wilt bereiken met je bedrijf;
 • Je wilt onderzoeken waar jouw unieke kracht ligt;
 • Visualiseren doe je wel vaker, maar het wordt maar geen werkelijkheid;
 • Je weet niet goed hoe je jezelf kunt presenteren als coach;
 • Je bent klaar om het in het nieuwe jaar eens anders te gaan doen; 
 • Je wilt je bedrijf gaan starten maar weet niet waar te beginnen qua doelgroep;
 • Of juist heel blij met hoe jouw bedrijf nu is en wilt dat graag finetunen;
 • Jouw verlangens zijn helder, maar in de uitvoering loop jij vast;
 • Ben jij jouw eens ingezette koers een beetje verloren?
 • Je hebt nog geen tijd genomen om al vooruit te kijken.

 

Ja? Lees dan verder want deze workshop echt iets voor jou!

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen voor jou als paardencoach: wel 365 of zelfs 8.760, als je in uren rekent.

Wat ga jij in het nieuwe jaar aan jouw coachpraktijk doen om in klanten te blijven groeien, tijd over te houden en de geldstroom te laten vloeien?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom langs om jezelf een dag onder te dompelen in jouw toekomstige versie en breng jouw visualisaties in uitvoering!

 

De dag in het kort:

Na een gezamenlijke start splitsen wij op in twee groepen. De eerste groep gaat mee ervaren tussen de paarden, waarbij je de tijd krijgt om jouw visualisaties te verankeren. In de tweede groep ga je visualiseren, plannen, meetmomenten en feestmomenten creëren en een verrassingsactiviteit uitvoeren. Na de lunch ruil jij van activiteiten met de andere groep. Samen ronden wij deze dag af en proosten wij op jou en 2022!

 

"Ready, set, action"

 

Leuk al dat visualiseren, dromen, plannen en uitschrijven, maar je zult toch écht iets meer moeten gaan doen dan hopen dat… Wij stomen jou klaar om actie te ondernemen, zorgen samen met jou dat je duidelijk hebt wat de actie is die jij gaat ondernemen en jij zet die eerste stap dezelfde dag nog.

​Samen kijken we vooruit naar hoe jij jouw bedrijf in 2022 vormgeeft op een manier die bij jou past. Ontdek hoe jij meer klanten aantrekt en hoe jouw omzet en klantenbestand verdubbeld kunnen worden.

Jouw visualisaties waren nog nooit zo dichtbij en tastbaar en jouw doelen en acties zijn na vandaag meer in balans als ooit tevoren.

Het vertrouwen dat het je gaat lukken is gegroeid tot verder dan je voor mogelijk hield en jouw community is uitgebreid met nog meer mooie mensen die jou supporten en steunen.

Los je vandaag al jouw blokkades op? Nee.

Boek je vooruitgang? Ja, zeker!

Komen al jouw dromen nu dan uit? Nog niet.

En als ik inspired actie blijf ondernemen? Dan absoluut!

 

"Without law of action there is no law of attraction"

 

 

 

"Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of your life"

 

 

Wat is de invulling van deze dag?

 

* Ontvangst 

Op de dag zelf ontvangen wij jou graag tijdens de inlooptijd om zo tijdig te kunnen starten en de volledige tijd te benutten. Na een korte voorstelronde gaan wij van start met een gezamenlijke meditatie. 
Voor, tijdens of na de meditatie kun jij een intentie voor de dag zetten en krijg je de tijd om te journalen over wat je tijdens de meditatie voor inzichten kreeg.

* Ervaren

Dan is het tijd voor de eerste groep van 4, om te gaan ervaren tussen de paarden. Iedereen krijgt een half uur de tijd om tijdens een 1:1 sessie intenties, doelen en inspiratie te verankeren. Terwijl jij wacht op jouw beurt, neem je de tijd om jouw doelen op te schrijven en na te gaan waar jij tijdens jouw 1:1 moment op wil focussen, om na jouw moment jouw inzichten te noteren. 

 

Na de lunch wisselen wij om en gaat de tweede groep van 4 ervaren tussen de paarden.

 

* Visualiseren, reflecteren en experimenteren

Ben je niet aan het ervaren tussen de paarden? Dan ga je samen visualiseren, reflecteren en experimenteren. Van reflecteren op afgelopen jaar tot aan het maken van een vision board en van een dankbaarheidoefening tot aan meet- en feestmomenten creëren. Je gaat jouw dromen concretiseren en daardoor realiseren, jouw verlangen verhelderen en daardoor vertrouwen en vooruitgang boeken en voorbereiden op het nieuwe jaar door jouw vibratie af te stemmen op jouw verlangens.

Na de lunch wisselen wij om en ga je alle inzichten verankeren bij en samen met de paarden.

 

* Afronden

Met een verrassingsactiviteit sluiten wij gezamenlijk de dag af en ga jij naar huis met een helder verlangen, vertrouwen en vooruitgang doordat je de eerste stap vandaag al hebt gezet.

Na het proosten op jou en jouw versie van 2022 is het tijd om, met jouw inspiratiepakket, vision board en nieuwe inzichten op zak, naar huis te gaan en jouw verlangens vanuit inspired action waar te maken.

+ Vervolg

Na een halfjaar plannen wij een online meet- en feestmoment in (de eerste heb je dus al te pakken ;-)) om te horen hoe het met iedereen gaat, stil te staan bij jouw ontwikkelingen en om jou een stok achter de deur te bieden. 

Mocht jij tussentijds ervaren dat je behoefte hebt om nog eens samen met Linda of mij - met of zonder paarden - naar jouw stappen te kijken, dan ben je van harte welkom en kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

+ Plus 

Zonder eten geen energie, dus je krijgt van ons - naast alle koffie, thee en lekkernijen - ook nog eens een overheerlijke lunch bestaande uit biologische en lokale producten met optie tot volledig vegetarisch. Daarnaast ontvang je alle benodigde materialen, foto's van de dag en een inspiratiepakket!

 

 

 

 

 

 

 

Wat maakt deze dag zo uniek?

De kracht van paarden

De kracht van paarden ligt bij hun oorsprong. Als prooidier scannen zij continue hun omgeving af op gevaar om direct te kunnen reageren als dat nodig is en zo hunzelf en de kudde veilig te houden. Zodra jij samen met de paarden een nieuwe kudde vormt, gebruiken de paarden dit natuurlijke instinct om te voelen of jouw denken, voelen en doen wel congruent zijn. Denk jij het één en doe jij het ander? Dan zal het paard hier altijd én direct op reageren. Dit kan van zijn hoofd draaien tot aan materialen verplaatsen zijn. Op deze manier helpt hij jou het onbewuste bewust te maken, mooi hé?

Van visualisatie naar actie

Gedurende deze dag ga jij verder dan visualiseren, want zonder actie zal jouw verlangen enkel dat blijven wat het als is: een verlangen. Jij krijgt de handvatten om te bepalen welke stappen jij mag zetten, jij plant deze daadwerkelijk in, bepaald hoe jij deze gaat meten en vieren en zet vandaag zelfs ál jouw eerste stap, direct in de actiemodus. 

Oordeelloos

Tijdens de sessie - en de rest van de dag - bestaan er geen goed of fout, mag alles er zijn zoals het is, jij mag er zijn zoals jij bent en de paarden mogen er zijn zoals zij zijn. Gedurende de verankeringssessie oordelen de paarden en coaches niet en geven wij geen instructies of duidingen. De oplossing zit namelijk al in jou en wij helpen jou die alleen maar vinden. Er wordt dus gewerkt met jouw projectie, waarheid en inzichten. Wat wij jullie wel terug zullen geven zijn objectieve observaties, maar ook hier mag jij jouw eigen betekenis aan geven. 

Natuur

Terug naar de natuur, frisse buitenlucht, fluitende vogels en een zonnetje dat doorbreekt. Een andere omgeving dan waar je normaal werkzaam bent brengt ruimte om anders naar jouw leven, werk en wensen te kijken. Daarnaast brengt de natuur ieder mens weer dichterbij zichzelf en haalt het alle ruis van thuis, kantoor of de omgeving weg, waardoor jij met een open blik naar nieuwe oplossingen toe kan werken.

 

Dit zit bij de themadag inbegrepen:

 • Individuele verankeringssessie met de paarden
 • Alle benodigde materialen voor jouw visionboard
 • Meditatie
 • Verrassingsactiviteit
 • Werkboek waar jij jouw inzichten en acties kunt verankeren
 • Netwerkmogelijkheden
 • Leren van elkaars ontwikkelingen
 • Nieuwe bedrijfsmogelijkheden ontdekken
 • Koffie, thee en lekkernijen
 • Lunch van biologische en lokale producten

De dag wordt begeleidt door 2 gecertificeerde paardencoaches (level 2, Keulseweg) Tijdens de dag maken gebruik van verschillende coachtechnieken met en zonder paarden.

 

De "Get impressed by your own success" themadag wordt in samenwerking met Anikki Dusseldorp georganiseerd. Anikki werkt zelfstandig als paardencoach bij Dusseldorp Coaching en is gecertificeerd level 2 coach (Keulseweg). 

Are you ready to get impressed by your way to success?! 

Verzeker jezelf van deelname en schrijf je in via onderstaand formulier.

Maximaal 6 deelnemers. 

 

 

 

 

 

Yes, I want to be impressed by my way to success!