Personal Coaching

Wil jij:                      

 • Van je faalangst af
 • Burn-out klachten de baas zijn
 • Vol zelfvertrouwen leven
 • Meer ontspannen
 • Negatieve gedachten omzetten naar positieve
 • Je eigen kwaliteiten (her)kennen
 • Emoties reguleren
 • Rouw&verlies ervaringen een plekje geven
 • Emoties gepast leren uiten
 • Leren omgaan met (hoog)gevoeligheid
 • Grenzen (her)kennen
 • Van disbalans naar balans
 • Stressklachten verminderen of oplossen
 • Communicatie verbeteren

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil jij je graag ontwikkelen en heb jij een coachvraag op privé of werkgebied? All Senses PaarenCoaching faciliteert voor jou een leeromgeving waar jij onder begeleiding op zoek gaat naar jouw eigen oplossing! 

 

Hoe werkt het in de praktijk:

Na het invullen van het contactformulier wordt er contact met je opgenomen. Na jouw aanmelding maken we een afspraak voor een kennismaking en een daarop aansluitende coachsessie. De kennismaking is geheel vrijblijvend en mocht je de coachsessie om welke reden dan ook niet willen starten zijn er geen verdere kosten aan verbonden.

Tijdens de intake op onze locatie word door de coach gevraagd of je een coachvraag hebt op persoonlijk of zakelijk gebied. Het is prima als je hier nog niet helemaal uit bent, dan formuleren we hem samen. Ook kunnen we werken met wat zich tijdens de sessie aanbiedt zonder vooraf een coachvraag te formuleren.

Nadat je hebt besloten te willen starten met de sessie gaan we naar de coachruimte. Daar krijg jij de kans jouw coachvraag te onderzoeken en ontwikkelen. Er worden je laagdrempelige activiteiten aangeboden die jij met het paard kunt uitvoeren.

Tijdens de activiteit doe jij ervaringen op en observeert de coach objectief wat zij ziet bij jou en het paard.

Nadat jij hebt aangegeven klaar te zijn met de activiteit bespreken we samen wat jij ervaren hebt en de coach heeft geobserveerd. Vervolgens reflecteer jij hoe deze ervaringen en observaties in relatie staan tot jouw coachvraag en jouw dagelijks leven. Wat zou je kunnen versterken of veranderen om te bereiken wat jij wil?

Daarna krijg je de ruimte te oefenen met nieuw gedrag ten gunste van jouw coachvraag.

Na een sessie van ongeveer een uur ronden we af.

 

Kosten: 114,95 euro per sessie (inclusief BTW) 

 

 

 

Een veel gestelde vraag is: Heb ik aan 1 sessie genoeg?

Wil jij een keer ervaren hoe het is om gecoacht te worden met de paarden en een eerste aanzet doen tot verandering dan ben je zeker welkom voor een losse sessie.

Wanneer je al jaren tegen dezelfde thema's aanloopt en nu echt een keer een stabiele verandering wil aanbrengen in jouw leven dan kun je wel al raden dat 1 sessie wat weinig is om dat allemaal voor elkaar te krijgen en te behouden. Dan is het zeker aan te raden een coachtraject aan te gaan.

Het voordeel van een coachtraject is dat we systematisch aan de slag gaan met jouw doelen en wensen. We meten waar jij staat voorafgaand aan de eerste sessie en volgen zo gedurende het traject jouw persoonlijke groei en leggen deze vast als naslagwerk om op terug te vallen tijdens en na het traject. Daarnaast is omgerekend het tarief per sessie voordeliger in een traject. 

Je kunt hieronder zelf kijken welke verschillende trajecten er mogelijk zijn. De keuze van het traject kan ook voorafgaand aan de eerste sessie gekozen worden in overleg. 

 

 

COACHTRAJECT BASIS 

* Gratis kennismakingsgesprek voorafgaand aan de eerste sessie 

* 4 sessies van maximaal 90 minuten verdeeld over 3 maanden

* Persoonlijke groei en ontwikkeling

* Persoonlijke begeleiding door gecertificeerde coach 

* Coachdagboek met tips en tools om jouw ontwikkeling tijdens het proces vast te leggen 

* Investering van €420,- voor een levenslang resultaat (105 euro per sessie inclusief BTW) 

* Betaling in maximaal 3 termijnen is mogelijk

 

In 4 coachsessies verdeeld over 3 maanden krijg jij de tijd en ruimte om met de paarden een ontwikkeling in te zetten om jezelf beter te leren kennen en te groeien vanuit rust, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Samen met de paarden begeleiden wij jouw proces.

Tijdens de voor jou op maat gemaakte sessies helpen wij jou ontwikkelen door jou te laten ervaren wie jij bent, wat jij nodig hebt en wat dat betekent voor jouw omgeving. Van daaruit krijg jij de mogelijkheid om te ontdekken hoe jij daar gaat komen waar jij wil zijn en wat jij daarvoor mag gaan doen of laten. 

Aan het einde van dit traject ben jij flink gegroeid in jouw ontwikkeling. Je hebt inzicht gekregen in jouw drijfveren, je kunt meer contact te maken met jouw lijf, je hebt geleerd hoe jezelf te omarmen en om in vertrouwen los te laten.

Zelfontwikkeling is toch het mooiste wat jij jezelf kan geven?!

 

 

 

Aanmelden personal coaching