Home » Coaching

Coaching

Heb jij vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij All Senses PaardenCoaching te Voorhout, Zuid-Holland, gebruik je al je zintuigen en kun je jezelf in relatie tot de ander echt ervaren en dat maakt de leerervaring zo sterk en efficiënt. Zo word je gestimuleerd je eigen oplossing te vinden en te profiteren van de feedback die een paard daarbij kan geven. De interactie met het paard zorgt ervoor dat onbewuste (communicatie) processen zichtbaar worden. 

Bij All Senses PaardenCoaching sta je altijd met beide benen op de grond! Je blijft naast het paard en nooit erop. Het paard is, net als de coachee en de coach, vrij om te bewegen en te gaan waar het wil.

All Senses Paardencoaching biedt coaching aan volwassenen en teams. Naast de specifiek genoemde doelgroepen bieden we coaching aan volwassenen die in staat zijn de verantwoordelijkheid voor hun eigen proces te dragen. Bijkomende problematiek hoeft geen probleem te zijn maar behandeling is hier niet aan de orde. Samenwerken met behandelaren behoort wel tot de mogelijkheden. 

Ben je nieuwsgierig geworden wat All Senses PaardenCoaching voor jou of je team kan betekenen? Neem gerust een kijkje op deze website en gun jezelf die unieke ervaring.

All Senses PaardenCoaching... Out of the box was nog nooit zo natuurlijk!

 

 

Personal Coaching

KinderCoaching

Ouder/Kind Coaching

 

 

TeamCoaching

ThemaCoaching